Energiecoaches

Wijk-energiecoaches Noorderplantsoen

In de Noorderplantsoenbuurt helpen wijk-energiecoaches Joan, Hans, Hans en Bern de energierekening omlaag te brengen. Zij wonen zelf in de Noorderplantsoenbuurt, kennen de bebouwing in de wijk en ze kennen hun buurtgenoten. Als bewoner van de wijk krijg je gratis persoonlijk advies over waar energie kan worden bespaard in jouw huis. Bij het advies hoort ook een goed gevulde Energietas ter waarde van €50,-, met producten zoals stijlvolle ledlampen, radiatorfolie, een waterbesparende douchekop en tochtstrips. Het aanvragen van een gratis bezoek kan via info@groenstebuurt.nl .

Joan, Hans, Hans en Bern
De energierekening is voor veel mensen een grote maandelijkse kostenpost. Energie besparen is geld overhouden voor andere belangrijke zaken. Wijk-energiecoaches Joan, Hans, Hans en Bern helpen mensen in de onze buurt om concreet energie te besparen en de energierekening naar beneden te krijgen. De coaches voorzien in een gratis bespaaradvies en een op maat samengestelde Energietas. Ze zijn graag geziene gasten in de Noorderplantsoenbuurt.

Gratis profiteren
De wijk-energiecoaches komen met inachtneming van de RIVM richtlijnen bij je thuis. De coaches zijn onderdeel van de Groenste Buurt.  Zo kunnen we nog meer bewoners helpen met het besparen van energie en verduurzaming. En wordt de duurzame beweging in onze wijk dus steeds groter!

De Groenste Buurt werkt samen met Grunneger Power. Grunneger Power verzorgt de training en coördinatie van de energiecoaches. Het project is een initiatief van Energieloket Groningen. Dit is een samenwerking tussen gemeente Groningen en energiecoöperatie Grunneger Power. Die laatste ondersteunt de Groenste Buurt met haar activiteiten.